Креирајте го вашето дигитално мени БЕСПЛАТНО!

Со near.menu вашите клиенти ќе можат да го гледаат вашето мени на нивниот смартфон! Само насочете го вашиот смартфон кон QR кодот и тоа е се!

Без апликации, без компликации, без ризик!

near.menu
near.menu
near.menu
near.menu

Како функционира?

Тоа е многу лесно! Можете да го поставите вашето мени во 3 едноставни чекори. Треба да се регистрирате, да го креирате или фотографирате го вашето мени и да го испечатите QR кодот. Поставете го QR кодот на видливо место на вашиот објект, така што вашите клиенти ќе можат да го видат и да пристапат до Дигиталното Мени преку паметен телефон.
Регистрирајте се
Прилагодете
Испечатете QR-код

Функционалности

Инстант Дигитално мени

Создадете го вашето мени лесно и брзо. Можете да го користите сегашното печатено мени или да ги вметнете артиклите од него во областа на вашиот клиент.

Повеќе јазици

Можете да го прикажете вашето мени на неколку јазици, а клиентот може да го избере оној што го преферира.

Персонализиран QR-код

Се генерира персонализиран документ со вашето лого и Qr-Код, кои можете да ги испечатите и објавите или да ги дистрибуирате до вашиот објект.

Контакт центер

Доколку имате потешкотии при креирањето на вашето Дигитално мени, ве молиме обратете се до нашиот контакт центар и ние ќе се погрижиме за сè што ви е потребно. Погледнете ги достапните решенија.

Контакт

Полето Име е задолжително.
Полето Е-пошта е задолжително.
Полето Предмет е задолжително.
Полето Порака е задолжително.